Åben skydebane

Åben skydebane

 

Lørdag den 26. maj fra kl. 9-16, afholder Brændekilde Bellinge Jagtforening åben skydebane.

 

På dagen vil der være forskellige konkurrencer, grill og masser af tid til snak og hygge. Der vil være instruktører tilstede, så man kan prøve at skyde et par skud, hvis man har lyst til at prøve det. Har man lyst til at komme og træne på jagt og/eller sportingbanen er dette også muligt.

 

Der vil på sporting/trapbanen blive afholdt en pulverdue konkurrence hvor alle kan deltage. Pulverduerne er lagt tilfældigt ind blandt de almindelige lerduer. Rammer man en pulverdue får man et lod til lodtrækningen om forskellige præmier. Der vil være en lodtrækning kl 12.30 og igen ca. kl 16. Man kan kun vinde EN gang pr lodtrækningen, så trækkes man to gange går præmien videre til næste navn. Vinderen skal være til stede, ellers så trækkes der en ny.

 

På jagtbanen vil der også blive lavet en lodtrækningskonkurrence blandt alle indleverede skydekort på dagen. Her trækkes der vindere kl 12.30 og ca. kl 16. Vinderen skal være til stede, ellers så trækkes der en ny.

 

Lodder fra middagslodtrækningen vil blive gemt til eftermiddagslodtrækningen, dog gælder reglen om at man skal være til stede stadig.

 

Vi ses!

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen